Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΜΠΟΛΗ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΘΑΙΑΣ


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ
 ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΜΠΟΛΗ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΘΑΙΑΣ

«Μαγικό ραβδί δεν έχουμε, όμως είμαστε αποφασισμένοι να θέσουμε τις βάσεις για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζετε», δήλωσε η Υποψήφια Δήμαρχος Χαϊδαρίου κα. Ελένη Καμπόλη, η οποία μαζί με στελέχη της Δημοτικής Κίνησης «Πόλη Προοπτικής» επισκέφτηκαν χθες το απόγευμα την Αστυθαία και συνομίλησαν με τους κατοίκους της περιοχής.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τόσο το μείζον ζήτημα της ρυμοτομίας, όσο και η κατάσταση του αποχετευτικού συστήματος. Δύο προβλήματα που ταλαιπωρούν εδώ και δεκακετίες την περιοχή της Αστυθαίας και η επίλυσή τους είναι πλέον επιτακτική.

Η Υποψήφια Δήμαρχος Χαϊδαρίου κα. Ελένη Καμπόλη δεσμεύθηκε να θέσει στην κορυφή της πολιτικής ατζέντας τα χρονίζοντα προβλήματα. Όπως είπε χαρακτηριστικά η κα. Καμπόλη: «θα δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε να διασφαλιστούν τα απαραίτητα κονδύλια, να συνταχθούν οι σχετικές μελέτες και να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα που θα θέσουμε σε μια προσπάθεια να επιλύσουμε το ταχύτερο δυνατό τα μεγάλα αυτά 'αγκάθια'». Διαβεβαίωσε, τέλος, ότι καμία απόφαση δεν θα επιβληθεί στους κατοίκους της Αστυθαίας πριν γίνει ουσιαστικός διάλογος μαζί τους.